Χορεύτρια απόφοιτος της Ιδιωτικής Επαγγελματικής Σχολής Χορού της Νίκης Κονταξάκη(1997) και της Κρατικής σχολής Χορού(1999).

‘Eχει συνεργαστεί με τους/της χορογράφους: Κυριάκο Κοσμίδη (Rhesus Omicron), Ρεγγίνα Αλεξοπούλου (Ίασις), Σοφία Σπυράτου (Ροές), Σεσίλ Μικρούτσικου (Griffon), Κατερίνα Κασιούμη (Δραπέτες), Τέτη Νικολοπούλου (Εννιάμορφο), Δαγίπολη, Alessandra Maiolleti (Όνειρο), Maxine Heppner, Carol Brown, Αγγελική Στελλάτου (Ύψιλον), Iωάννα Πορτόλου (Griffon).

Συμμετείχε στην θεατρική παραγωγή «Πενθεσύλεια» σε σκηνοθεσία Peter Stein που έκανε πρεμιέρα στην Επίδαυρο και στη συνέχεια περιοδεία στην Ευρώπη. Επίσης συμμετείχε στην ομάδα που δημιούργησε το κινητικό υλικό για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια τεχνικών Σύγχρονου Χορού στην Ελλάδα και το εξωτερικό με τους: James Lepore, Wendy Peron, Κhurt Koegel, Gill Clark, Jeremy Nelson, Tom Thayer, Andrew De L. Harwood, Claudia Mader, Ulrike Hassbach, David Zabrano, Nita Little, Ted Stoffer, Juan Kruz, Pita Lily, Julien Hamilton, Josef Fruccek, Carlota Ikeda.

Διδάσκει από το 1997 σύγχρονο χορό, αυτοσχεδιασμό και δημιουργικό χορό για παιδιά σε ιδιωτικές σχολές χορού της Αθήνας. Έχει διδάξει στην Δημοτική Σχολή Χορού της Καλαμάτας και στο Λύκειο Ελληνίδων(μάθημα Ορθοσωμικής για την Τρίτη ηλικία). Άνηκε στο κλιμάκιο χορού του προγράμματος Μελίνα (εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας για τις τέχνες στα σχολεία). Επίσης έχει διδάξει κίνηση σε ηθοποιούς (θεατρικό εργαστήρι Δήμου Πετρούπολης, θέατρο Πορεία).

Έχει ολοκληρώσει το full training programme της τεχνικής Pilates (mat, props, reformer, cadillac, wunda, ladder barrel, step barrel) στη σχολή DanceWay τo 2005. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ορθοσωμικής με την οστεοπαθητικό Λένα Τρυφωνοπούλου και ανατομίας με την Lorna Lee Malcom. Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια τεχνικών μάλαξης και εναλλακτικών θεραπευτικών τεχνικών όπως ινδικό μασάζ κεφαλής, thai foot, shiatsu, sotai. Από το 2006 διδάσκει τεχνική Pilates/ Ορθοσωμική και είναι υπεύθυνη του τμήματος Pilates της Oriental Medicine & Shiatsu Training Centre στην Αθήνα. Επίσης διδάσκει βιωματική ανατομία στους φοιτητές της σχολής.

Από το 2012 συνεργάζεται με το Studio Pilates Springs της Φανής Παπαρούπα όπου και εκπαιδεύτηκε στο corealign 1 από τον Jonathan Hoffman.

Από τον Ιανουάριο του 2012 συμμετέχει στο τετραετές Feldenkrais Professional Training Course Athens 1 με υπεύθυνη εκπαίδευσης την Ruty Bar από το Ισραήλ.