Μαθήματα Lindy Hop Swing για αρχάριους και προχωρημένους, με τον Αλ. Βελέντζα και την Βασ. Παπαδοπούλου

Η Cumana ξεκινά, από τις 28 Σεπτεμβρίου, μαθήματα Lindy Hop Swing  με τον Αλέξανδρο Βελέντζα και την Βασιλική Παπαδοπούλου.  Το μάθημα της Πέμπτης απευθύνεται σε αρχάριους, ενώ του Σαββάτου σε προχωρημένους. Το πρώτο μάθημα Αρχαρίων (Πέμπτη 28/9) προσφέρεται δωρεάν σε όλους.

«Το Lindy Hop είναι ένα είδος χορού που αναπτύχθηκε τις δεκαετίες '30- '40 από
αφρο-αμερικάνικες κοινότητες των Ηνωμένων Πολιτειών. Πρόκειται για ένα
ζευγαρωτό χορό με αυτοσχεδιαστικό χαρακτήρα που μπορεί και να χορογραφηθεί.
Το Lindy Hop είναι ένας χορός που χαρακτηρίζεται από την θετική του
ενέργεια και τη δυναμική του.»


………………………………………………………………………………………………

Κάθε Πέμπτη μάθημα αρχαρίων (19.30-21.00) και Σάββατο μάθημα προχωρημένων (18.30-20.00). ΕΝΑΡΞΗ 28/9.

Κόστος συμμετοχής: 7€ (6 € για φοιτητές και ανέργους). Ειδικές τιμές με τις μηνιαίες κάρτες της Cumana. Το πρώτο μάθημα Αρχαρίων (Πέμπτη 28/9) προσφέρεται δωρεάν σε όλους.

Οι ενδιαφερόμενοι δεν είναι ανάγκη να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο μάθημα (μπορούν απλώς να προσέλθουν την ημέρα και ώρα του μαθήματος)

 

Για πρόσθετες διευκρινίσεις:

info@cumana.gr ή στα τηλ. της σχολής 2130442793 (κατά τις ώρες λειτουργίας της σχολής: καθημερινές απόγευμα και Σάββατο από το μεσημέρι)  ή 6977805517

 

CUMANA dance
Κωνσταντινουπόλεως 38 & Αχνιάδων
Γκάζι (μετρό Κεραμεικός)

www.cumana.gr

………………………………………………………………………………………………

Βιογραφικό Αλεξάνδρου :
Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε στις 4 Απριλίου του 1996 στην Αθήνα και σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων. Από πολύ μικρός είχε ακούσματα της rock 'n' roll και swing μουσικής. Σε ήλικια 16 ετών ανακάλυψε πως αυτό το είδος μουσικής μπορεί να εκφραστεί με το χορό. Η χορευτική του πορεία ξεκίνησε με rock 'n' roll και αργότερα ξεκίνησε μαθήματα lindy hop.
Παρακολουθεί παράλληλα σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό με μεγάλους δασκάλους από όλο το κόσμο. Το Lindy Hop για τον ίδιο αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς του προσφέροντας του ψυχική ηρεμία, εκτόνωση και ζωντάνια.

Βιογραφικό Βασιλικής:
Η Βασιλική γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου 1994 στην Αθήνα και σπουδάζει γραφιστική στο ΤΕΙ Αθήνας. Ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με τον κλασσικό χορό (μπαλέτο) και έχει πειραματιστεί  με διάφορα είδη χορού, όπως σύγχρονο και Latin.
Πρωτογνώρισε το Lindy hop το 2013 στα Ιωάννινα όπου παρακολούθησε μαθήματα από τον Τάσο Κεχαγιά ενώ το 2014 παρακολούθησε μαθήματα authentic jazz dance από την Irene Raguzini για 1 χρόνο. Έκτοτε χορεύει συστηματικά έχοντας παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό με μεγάλους δασκάλους απ’ όλο τον κόσμο. Από το 2016 ξεκίνησε να διακρίνεται σε διεθνείς διαγωνισμούς:
Finalist open Jack n' Jill SSDF 2016
2nd place advance Jack n' Jill ARH 2017
3rd place open Jack n' Jill SSDF 2017
Το Lindy hop της αποπνέει πολύ κέφι και ενέργεια και αποτελεί πλέον γι’ αυτήν
πηγή έμπνευσης!