Μαθήματα Σύγχρονου Χορού με την Κατερίνα Τούμπα

Η Κατερίνα Τούμπα, χορεύτρια με αξιοσημείωτη καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συνεργάτης του Γερμανού χορογράφου Johannes Wieland , θα διδάσκει μαθήματα Σύγχρονου Χορού στην Cumana κάθε Τετάρτη και Σάββατο. Το πρώτο μάθημα, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, προσφέρεται δωρεάν σε όλους.

«Στο μάθημα αυτό θα διερευνήσουμε τους μηχανισμούς κίνησης και έκφρασης του σώματός μας, τη σχέση αυτού με τον χώρο, τον ήχο αλλά και με τα υπόλοιπα σώματα όντας μέλος μιας ομάδας. Θα δουλέψουμε δίνοντας βάση στην ροή, την κατανομή της ενέργειας και την μουσικότητα μέσα από κινητικές φράσεις. Θα εξερευνήσουμε τις προσωπικές μας τάσεις μέσα από στοιχεία αυτοσχεδιασμού και θα εξασκήσουμε την σχέση του σώματος μας με τα άλλα μέλη της ομάδας μέσα από ομαδικά tasks. Στόχος μας είναι να νιώσουμε άνετα με το σώμα, να αποκτήσουμε νέο κινητικό λεξιλόγιο, να διευρύνουμε την φαντασία μας και να μοιραστούμε αυτήν την κοινή εμπειρία μέσα από την ενέργεια και την δυναμική του συνόλου

………………………………………………………..

Κάθε Τετάρτη, ώρα 19:30 – 21.00 και κάθε Σάββατο15:30-17:00. ΕΝΑΡΞΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 13  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 

Κόστος συμμετοχής: 7 € / μάθημα (6 € για φοιτητές και ανέργους και καλύτερες τιμές για κατόχους μηνιαίων καρτών της Cumana). Το πρώτο μάθημα, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, προσφέρεται δωρεάν σε όλους.

Οι ενδιαφερόμενοι δεν είναι ανάγκη να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο μάθημα (μπορούν απλώς να προσέλθουν την ημέρα και ώρα του μαθήματος)

 

 

Για πρόσθετες διευκρινίσεις:

-info@cumana.gr,

-τηλ  2130442793 (κατά τις ώρες λειτουργίας της σχολής: καθημερινές απόγευμα και Σάββατο από το μεσημέρι)  ή 6977805517

 

 CUMANA dance

Κωνσταντινουπόλεως 38 & Αχνιάδων

Γκάζι (μετρό Κεραμεικός)

www.cumana.gr

 

………………………………………………………..

Σύντομο Βιογραφικο: Κατερίνα Τούμπα

«Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1986. Αποφοίτησα από την Κ.Σ.Ο.Τ. με άριστα το 2008 και με υποτροφία από το Ίδρυμα Ωνάση ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές σπουδές μου στο London Contemporary Dance School (The Place), λαμβάνοντας Master of the Arts. Έχω δουλέψει στην Ελλάδα, Αγγλία και Γερμανία με καλλιτέχνες όπως η Αποστολία Παπαδαμάκη, Λία Τσολάκη, Σοφία Σπυράτου, Νανά Βάχλα, Maxine Doyle, Helge Letonja, Jonathan Lunn, Jorge Crecis, Calixto Bieito, Rufus Norris κ.α. Ακόμα συνεργάζομαι συχνά με την English National Opera και από το 2013 δουλεύω με τον χορογράφο Johannes Wieland στο κρατικό θέατρο του Κάσελ, στην Γερμανία. Τέλος, έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου στο τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και τις σπουδές στην μουσική, με πτυχίο στο κλασσικό πιάνο και στην αρμονία.»