Μαθήματα Σύγχρονου χορού για αρχάριους με τη Στέλλα Φωτιάδη

H Cumana ξεκινά από τις 4 Σεπτεμβρίου, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, μαθήματα Σύγχρονου για αρχάριους με τη Στέλλα Φωτιάδη. Το πρώτο μάθημα της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου προσφέρεται δωρεάν για όλους.

“Το μάθημα στοχεύει στην αναζήτηση των δυνατοτήτων, των ορίων και της εκφραστικότητας του σώματος, με σεβασμό στην ανατομία του.

Με επίκεντρο την αλληλεπίδραση και τη συνεργασία μεταξύ των συμμετεχόντων, δουλεύουμε ατομικά, σε ζευγάρια και ομαδικά. Χρησιμοποιούμε δομημένες ασκήσεις και συνδυασμούς, τη σωματική επαφή, τον αυτοσχεδιασμό, τη μουσική που το ίδιο το σώμα παράγει.”

 

 

 

…………………………………………………..

 

Κάθε Δευτέρα, ώρα 19:30-21.00 και κάθε Πέμπτη18:00 - 19:30. ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 4  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 

Κόστος συμμετοχής: 7 € / μάθημα (6 € για φοιτητές και ανέργους και καλύτερες τιμές για κατόχους μηνιαίων καρτών της Cumana). Το πρώτο μάθημα της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου προσφέρεται δωρεάν για όλους.

 

Οι ενδιαφερόμενοι δεν είναι ανάγκη να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο μάθημα (μπορούν απλώς να προσέλθουν την ημέρα και ώρα του μαθήματος)

 

 

Για πρόσθετες διευκρινίσεις:

-info@cumana.gr,

-τηλ  2130442793 (κατά τις ώρες λειτουργίας της σχολής: καθημερινές απόγευμα και Σάββατο από το μεσημέρι)  ή 6977805517

 

 CUMANA dance

Κωνσταντινουπόλεως 38 & Αχνιάδων

Γκάζι (μετρό Κεραμεικός)

www.cumana.gr

 

…………………………………………………..

 

 

Η Στέλλα Φωτιάδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984.

Το 2006 αποφοίτησε από την ανώτερη επαγγελματική σχολή χορού Ραλλού Μάνου και το 2007 από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέρα από τις σπουδές της στο χορό, παρακολούθησε μεγάλο αριθμό σεμιναρίων/μαθημάτων με καταξιωμένους δασκάλους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ η ίδια είναι δασκάλα σύγχρονου χορού.

 

Από το 2004 έως σήμερα, συνεργάστηκε στην Ελλάδα ως χορεύτρια/performer με τους: Στέλλα Ζάννου, Αποστολία Παπαδαμάκη, Εθνική Λυρική Σκηνή, Μαριέλα Νέστορα, Μάρω Γρηγορίου, χοροθέατρο Δαγίπολη, Ανδρονίκη Μαραθάκη.

Το 2005 συν-χορογράφησε και χόρεψε σε ένα ντουέτο,το οποίο κέρδισε το 1ο βραβείο στην κατηγορία του στον πανελλήνιο διαγωνισμό χορού «Τερψιχόρης Έργα» και το οποίο παρουσιάστηκε την ίδια χρονιά στη Βαρκελώνη.

Το 2008 εγκαταστάθηκε στο Βερολίνο, όπου δίδαξε σύγχρονο χορό και συνεργάστηκε ως χορεύτρια/performer με τους LaborGras, Howard Katz, Jessica Jobaris, Sybille Mueller. Το 2010 μετακομίζει στις Βρυξέλλες, όπου και συνεργάζεται με τον Willie Dorner.

Την ίδια χρονιά επιστρέφει στην Ελλάδα και το 2011 γίνεται μέλος του Θεάτρου του Πανικού, συμμετέχοντας στις παραγωγές «Ο θάνατος του Αντονέλλο» και «Μια τριλογία το παρελθόν».

 

Το 2013 ιδρύει την ομάδα σύγχρονου χορού Still Pilgrim Paradox.

Η ομάδα έχει μέχρι στιγμής τρεις παραγωγές στο ιστορικό της. Τις παραστάσεις “Hands/Χέρια” και “Unspoken” και το videodance “Whispers and wishes”, το οποίο προβλήθηκε σε διεθνή φεστιβάλ ταινιών χορού στο Βερολίνο, στο Graz, στην Αθήνα και στη Λευκωσία, ενώ αποτελεί μέρος του προγράμματος του γερμανικού καναλιού τεχνών i-kono TV.

Επιπλέον, το 2016 συμμετείχε ως χορεύτρια και χορογράφος στο 2o Music in Motion Festival (Τριανόν, Αθήνα) και στο Athens Photo Festival στο Μουσείο Μπενάκη.

 

http://stillpilgrimparadox.gr/

https://www.facebook.com/stillpilgrimparadox/