«Κλασσικός χορός για όλους» (αρχάριο-μεσαίο επίπεδο) με την Εύη Σούλη (έναρξη 6/9)

Kάθε Δευτέρα 18:00 - 19:30 & Παρασκευή 19:30 - 21:00

(το πρώτο μάθημα 6/9 παρέχεται δωρεάν)

............................................................

 

Κλασικός χορός για όλους:

 

Το μάθημα αυτό έχει σαν στόχο να αποδείξει πως, ανεξάρτητα από την ηλικία ή την όποια χορευτική εμπειρία, όλοι μπορούμε να μπούμε στο κόσμο του κλασικού χορού .

Αρχικά, βάση θα δοθεί στη σωστή στάση του σώματος, στην ευθυγράμμιση των μελών με μια τάση που τραβά πάντα ψηλά .

Εστιάζουμε με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες και στις ανάγκες του κάθε σώματος για ένα καλύτερο αποτέλεσμα .

Με γνώμονα τα βασικά στοιχεία και το κλασικό βηματολόγιο θα προσπαθήσουμε να ταξιδέψουμε και να ανακαλύψουμε τη χορευτική αυτή φόρμα με την αυστηρότητα αλλά και την ελευθερία που απαιτεί .

 

..........................................................

 

Κόστος συμμετοχής: 7€

 

Οι ενδιαφερόμενοι δεν είναι ανάγκη να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο μάθημα (μπορούν απλώς να προσέλθουν την ημέρα και ώρα του μαθήματος)

 

Για πρόσθετες διευκρινίσεις:

 

-info@cumana.gr,

 

-τηλ 2130442793 (κατά τις ώρες λειτουργίας της σχολής: καθημερινές απόγευμα και Σάββατο από το μεσημέρι) ή 6949451732

 

CUMANA dance Κωνσταντινουπόλεως 38 & Αχνιάδων Γκάζι (μετρό Κεραμεικός)

 

www.cumana.gr

 

............................................................................

 

 

H Εύη Σούλη κατάγεται από τη Ζάκυνθο. Είναι πτυχιούχος της Ανώτερης σχολής χορού ''Ραλλού Μάνου'' (2007-2010) .

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πάνω στη τεχνική του κλασσικού, σύγχρονου χορού, αυτοσχεδιασμού και χορογραφίας με δασκάλους όπως:

Σύνθια Φρυδά, Αγγελική Στελλάτου, Σοφία Μαυραγάνη, Σταυρούλα Σιάμου, Χάρη Μανταφούνη, Ηλία Λαζαρίδη, Αντώνη Φωνιαδάκη, Στέλλα Ζάννου, Αθανασία Κανελοπούλου, Eulalia Ayguade Farro, David Zambrano, Cruz Isael Mata, Jochen Heckmann, Alida Dors, Πατρίσια Απέργη κ.α.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς ανθρώπους του χορού, του θεάτρου και άλλων τεχνών, όπως: Χάρης Μανταφούνης, Μαρίελα Νέστορα, Αλίκη Καζούρη, Αγγελική Τατού Δέδε, Κατερίνα Γιαννακοπούλου, Άγγελος Φρατζής, Γιώργος Κουμεντάκης. Επίσης είχε συμμετοχή σε φεστιβάλ και οργανισμούς, όπως: Αthens Biennale (2011),Artogether festival (2011), Athens video dance (2012), Citrus festival (2013),Θέατρο του Δρόμου (2013), Ίδρυμα Θεοχαράκη, Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Mουσείο Μπενάκη (2016), Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση (2016) .

Είναι χορογράφος και σκηνοθέτις της ομάδας σύγχρονου χορού «ΣΤΕΡΕΟ ΝΕΡΟ» όπου έχει ιδρύσει μαζί με την χορεύτρια Κατερίνα Φώτη.

To Φεβρουάριο του 2015 ανέβηκε η παράσταση "Άρση / Θέση" σε ιδέα και χορογραφία της. Η ίδια παράσταση παρουσιάστηκε στο Νew Europe Festival 2015 Jarmila Jerabkova Award τον Νοέμβριο στην Πράγα.

Το Μάιο του 2016 χορογράφησε την παράσταση "Beyond Collapse'' σε πρωτότυπη μουσική του Παύλου Παυλίδη (Αθήνα, Απρίλιος 2016 , φεστιβάλ «HAUTScene- Yοung Choreographers 2017»/ Κοπεγχάγη, Δανία, Σεπτέμβριος 2017 ).

Η παράσταση με τίτλο «DALGA» παρουσιάστηκε στην Αθήνα το Μάρτιο του 2018, με την επιχορήγηση του ΥΠΠΟ και έκανε πρεμιέρα υπό short version στο 9ο Arc for Dance Festival.

Η τελευταία παραγωγή ήταν τα ''Φθογγικά Πάθη '' στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου τον Ιούνιο του 2019. Ακόμη συνεργάστηκε με το Ίδρυμα Σταύρος Νίαρχος και τη Λυρική Σκηνή για τη σκηνοθεσία βίντεο χορού με τίτλο '' Bee Queen''.Έχει επιμεληθεί τη κίνηση σε ταινίες μιρκού μήκους , σε θεατρικές παραστάσεις και μουσικά βίντεο κλιπ .

Τέλος, διδάσκει τα τελευταία οκτώ χρόνια κλασσικό χορό σε πολλά στούντιο και σχολές χορού , παραδίδει σεμινάρια χορογραφικής σύνθεσης σε εκπαιδευτικούς , εφήβους και ενηλίκους.

 

Έχει υπάρξει σε επιτροπές του ΥΠΠΟ για την καλλιτεχνική εκπαίδευση .