Μάθημα Σύχρονου χορού με τον Αλέξη Τσιάμογλου (Cumana)

Μάθημα Σύχρονου χορού με τον Αλέξη Τσιάμογλου (Cumana)

Kάθε Τρίτη 19:30-21:00 (το πρώτο μάθημα 8/1 παραδίδεται δωρεάν σε όλους)

 

...................................................................................

 

Το μάθημα επικεντρώνεται στη σχέση μας με το πάτωμα σύμφωνα με τις αρχές της τεχνικής Flying low του David Zambrano.

Μέσα από απλά κινητικά μοτίβα θα δούμε πως μπορούμε να κινούμαστε προς και από το πάτωμα γρήγορα και αποτελεσματικά, χρησιμοποιώντας το κέντρο και τα άκρα μας σε συνδυασμό με την αναπνοή.

Στο τέλος θα δουλεύουμε συνδυασμούς ώστε να μελετήσουμε χαρακτηριστικά όπως η έκρηξη, η προσποίηση και η ταχύτητα.

 

...................................................................................

 

 

Κόστος συμμετοχής: 7€ (6 € για φοιτητές και ανέργους).

 

Ειδικές τιμές με τις μηνιαίες κάρτες της Cumana

 

Οι ενδιαφερόμενοι δεν είναι ανάγκη να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο μάθημα (μπορούν απλώς να προσέλθουν την ημέρα και ώρα του μαθήματος)

 

Για πρόσθετες διευκρινίσεις:

-info@cumana.gr, -τηλ 2130442793 (κατά τις ώρες λειτουργίας της σχολής: καθημερινές απόγευμα και Σάββατο από το μεσημέρι) ή 6949451732

 

CUMANA dance

Κωνσταντινουπόλεως 38 & Αχνιάδων Γκάζι (μετρό Κεραμεικός)

 

www.cumana.gr

 

...................................................................................

 

Ο Αλέξης Τσιάμογλου είναι χορευτής, χορογράφος και video artist.

 

Πτυχιούχος Γεωλογίας του ΑΠΘ σπούδασε υποκριτική στην Πειραματική Σκηνή Τέχνης Θεσ/νίκης και χορό στις σχολές Ρ. Μάνου και Α. Καφαντάρη.

 

Από το 2008 έχει συνεργαστεί με ομάδες, χορογράφους και σκηνοθέτες όπως Sinequanon, Default, 50 Collective, David Zambrano, Χρήστο Παπαδόπουλο, Άρτεμις Λαμπίρη, Κων/νο Γεράρδο, Λία Τσολάκη,Γιάννη Παρασκευόπουλο, Σωτήρη Χατζάκη, Μαριλένα Κατρανίδου, Σοφία Σπυράτου.

 

Έχει χορέψει σε παραγωγές για την Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας και σε παραγωγές του ΚΘΒΕ.

Το 2013 εμφανίστηκε στην ταινία «Fabric of Time» του Miky Ambrozy η οποία απέσπασε το βραβείο Wild Card στο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών μικρού μήκους στο Leuven.

 

Μικρού μήκους ταινίες χορού που έχει σκηνοθετήσει και χορογραφήσει έχουν προβληθεί σε φεστιβάλ στην Σουηδία, Πορτογαλία, Βραζιλία και Ελλάδα.

 

Από το 2008 παραδίδει σεμινάρια σύγχρονου χορού στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+ καθοδηγώντας νέες και νέους στο να φτιάχνουν τις δικές τους παραστάσεις στις κοινότητες τους.

Τα χορογραφικά αυτά έργα έχουν παρουσιαστεί σε πνευματικά κέντρα, φυλακές και δημόσιους χώρους στην Ουγγαρία, Ιταλία, Ολλανδία, Τουρκία και Ισπανία.

Του απονεμήθηκε υποτροφία από το χορογραφικό κέντρο του Άμστερνταμ (ICK- SPAZIO) για νέους ταλαντούχους χορογράφους το 2013-2014.

 

Είναι ιδρυτικό μέλος της RoughCut με την οποία παράγει χορογραφικά έργα, ταινίες χορού και προωθητικό υλικό (teaser και trailer) για ομάδες χορού και θεάτρου.