ΔΙΗΜΕΡΟ WORKSHOP “FALLING / FLOORWORK” με τον ALEX MIKLOSY (CUMANA)

 Η Cumana διοργανώνει workshop με τον χορογράφο, χορεύτή και δάσκαλο χορού Alex Miklosy.

Tο workshop είναι εμπνευσμένο από τις πολεμικές τέχνες, την τεχνική release και τεχνικές κίνησης στο επίπεδο του πατώματος.

Το πρώτο μέρος του μαθήματος επικεντρώνεται στις τεχνικές γύρω από την κίνηση στο πάτωμα ,τονίζει την σημασία της μετακίνησης του κέντρου βάρους (πως μπορώ να κινηθώ αποτελεσματικότερα,ταχύτερα) και την έννοια της πτώσης διατηρώντας τον έλεγχο.

Στο δεύτερο μέρος δουλεύουμε επάνω σε μια χορογραφία σε συνέχεια του πρώτου μέρους ενώ τελειώνουμε με έναν οδηγημένο αυτοσχεδιασμό, κάνοντας χρήση και στα δύο αυτά μέρη των εργαλείων που έχουν προηγουμένως διερευνηθεί...

 

…………………………………………………………….

 

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 19:30-22:30 & Σάββατο 24 Νοεμβρίου 17:00-20:00

 

Κόστος συμμετοχής: 35 € και για τις δύο μέρες ή 20 € για μία ημέρα

 

H δήλωση συμμετοχής και η προκαταβολή δεν είναι απαραίτητη.

 

Παρακαλούνται όμως, για την καλύτερη διοργάνωση του event από τους διοργανωτές, όσοι σκέπτονται να έρθουν την πρώτη μέρα του σεμιναρίου (είτε πληρώσουν όλο το πακέτο, είτε μόνο το πρώτο μάθημα), να στείλουν ένα e-mail στο info@cumana.gr (γράφοντας ονοματεπώνυμο και αριθμό κινητού και βάζοντας ως 'Θέμα' του mail 'ALEX' ).

 

CUMANA dance

 

Κωνσταντινουπόλεως 38 & Αχνιάδων Γκάζι (μετρό Κεραμεικός)

 

www.cumana.gr

 

tel: 6949451732

 

e-mail: info@cumana.gr

 

………………………………………………………..

 

          Ο Alex Miklosy είναι χορευτής,χορογράφος και δάσκαλος yoga με έδρα το Λονδίνο.

   Γεννημένος στη Βουδαπέστη, απόφοιτος της ακαδημίας Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance (Λονδίνο) με ΒΑ στον σύχρονο χορό και σπουδές yoga στο Bhaktivedanta University of Theology στη Βουδαπέστη.

   Ως χορευτής έχει εργαστεί στην Ουγγαρία στα: Ziggurat project, Zero Ballet, Willany Leó Improvisation Dance Theatre, Hungarian National Opera καθώς και στον κινηματογράφο στο κομμάτι της κίνησης στην ταινία “Ο γιος του Σαούλ” . 

   Έχει επίσης συνεργαστεί με τον Robert Clark στα πλαίσια του φεστιβάλ Beyond Fronta στη Σλοβενία, με τον Grace Keeble (Margathe-Terner Contemporary), την Jessica Wright,την Ζωή Δημητρίου και το Eleven Farer House (Λονδίνο).

   Ο Alex υπήρξε χορογράφος του κομματιού “Technokol” για το Zero Ballet στη Βουδαπέστη και δημιουργός του solo “Would you mind?”.  

   Έχει πραγματοποιήσει σεμινάρια χορού στη Βουδαπέστη,το Κάιρο,την Κωνσταντινούπολη,την Αλματία (Samruk Dance Company), την Πράγα και το Λονδίνο.

   Επίσης διδάσκει yoga ενώ έχει μαθητεύσει στις τέχνες του aikido και του Tai chi.

   Αυτόν τον καιρό δουλεύει στη δημιουργία ενός νέου έργου μαζί με την Wilhelmina Ojanen, συνεργάτιδα του Sadler's Wells.