Μαθήματα Σύγχρονου χορού για αρχάριους με τη Στέλλα Φωτιάδη (Cumana). Έναρξη: Πέμπτη 13/9

Μαθήματα Σύγχρονου χορού για αρχάριους με τη Στέλλα Φωτιάδη (Cumana)

 

Κάθε Δευτέρα (19:30-21:00) και Πέμπτη (18:00-19:30)

 

Tο πρώτο μάθημα της Πέμπτης 13 Σεπτεμβρίου προσφέρεται δωρεάν για όλους

 

..............................................................

 

H Cumana ξεκινά από τις 13 Σεπτεμβρίου, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, μαθήματα Σύγχρονου για αρχάριους με τη Στέλλα Φωτιάδη.

Το μάθημα στοχεύει στην αναζήτηση των δυνατοτήτων, των ορίων και της εκφραστικότητας του σώματος μέσα από την κίνηση, με σεβασμό στην ανατομία του.

Μέσα από δομημένες ασκήσεις και συνδυασμούς, τον αυτοσχεδιασμό και τη σωματική επαφή, θα δουλέψουμε ατομικά και ομαδικά, δίνοντας έμφαση μεταξύ άλλων στις διαφορετικές δυναμικές, στη χρήση των αντίθετων δυνάμεων και του πατώματος, στη μουσική που παράγει το κινούμενο σώμα, στην αμεσότητα της κίνησης, καθώς και στην αλληλεπίδραση των συμμετεχόντων.

 

..............................................................

 

Κόστος συμμετοχής: 7€ (6 € για φοιτητές και ανέργους).

 

Ειδικές τιμές με τις μηνιαίες κάρτες της Cumana

 

Οι ενδιαφερόμενοι δεν είναι ανάγκη να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο μάθημα (μπορούν απλώς να προσέλθουν την ημέρα και ώρα του μαθήματος)

 

Για πρόσθετες διευκρινίσεις:

-info@cumana.gr,

-τηλ 2130442793 (κατά τις ώρες λειτουργίας της σχολής: καθημερινές απόγευμα και Σάββατο από το μεσημέρι) ή 6949451732

 

CUMANA dance Κωνσταντινουπόλεως 38 & Αχνιάδων Γκάζι (μετρό Κεραμεικός)

 

www.cumana.gr

 

..............................................................

 

Η Στέλλα Φωτιάδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Το 2006 αποφοίτησε από την ανώτερη επαγγελματική σχολή χορού Ραλλού Μάνου και το 2007 από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. του Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Παρακολούθησε μεγάλο αριθμό σεμιναρίων/μαθημάτων με καταξιωμένους δασκάλους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ η ίδια είναι δασκάλα σύγχρονου χορού.

 

Από το 2004 έως σήμερα, συνεργάστηκε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Βερολίνο,Βρυξέλλες) ως χορεύτρια/performer με τους: Στέλλα Ζάννου, Αποστολία Παπαδαμάκη, Εθνική Λυρική Σκηνή, Μαριέλα Νέστορα, Μάρω Γρηγορίου, χοροθέατρο Δαγίπολη, Ανδρονίκη Μαραθάκη, LaborGras, Howard Katz, Jessica Jobaris, Sybille Mueller και Willie Dorner.

 

Το 2005 συν-χορογράφησε και χόρεψε σε ένα ντουέτο,το οποίο κέρδισε το 1ο βραβείο στην κατηγορία του στον πανελλήνιο διαγωνισμό χορού «Τερψιχόρης Έργα» και το οποίο παρουσιάστηκε την ίδια χρονιά στη Βαρκελώνη.

 

Το 2011 γίνεται μέλος του Θεάτρου του Πανικού, συμμετέχοντας στις παραγωγές «Ο θάνατος του Αντονέλλο» και «Μια τριλογία το παρελθόν».

 

Το 2013 ιδρύει την ομάδα σύγχρονου χορού Still Pilgrim Paradox.

Η ομάδα έχει μέχρι στιγμής τέσσερις παραγωγές στο ιστορικό της. Τις παραστάσεις “Hands/Χέρια”, “Unspoken” και “Seeking Bliss” και το videodance “Whispers and wishes”, το οποίο προβλήθηκε σε διεθνή φεστιβάλ ταινιών χορού στο Βερολίνο, στο Graz, στην Αθήνα, στη Λευκωσία και στη Βενετία, ενώ αποτελεί μέρος του προγράμματος του γερμανικού καναλιού τεχνών i-kono TV.

 

Tο 2016 συμμετείχε ως χορεύτρια και χορογράφος στο 2o Music in Motion Festival (Τριανόν, Αθήνα) και στο Athens Photo Festival στο Μουσείο Μπενάκη.

 

Το Μάιο του 2018 κλήθηκε να χορογραφήσει βασισμένη στο ρεπερτόριο της τελευταίας παραγωγής της ομάδας “Seeking Bliss”, 6 επιλεγμένους σπουδαστές της ανώτερης επαγγελματικής σχολής χορού «Ακτίνα», για την παράσταση της σχολής στο Σύγχρονο θέατρο.

Τον Ιούνιο του 2018, το “Seeking Bliss” παρουσιάστηκε στα πλαίσια του Summer Nostos Festival του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

 

http://stillpilgrimparadox.gr/

 

https://www.facebook.com/stillpilgrimparadox/