«Λειτουργική Ενδυνάμωση» με την Ρεγγίνα Λαγαρού

H Cumana ξεκινά από τις 10 Μαρτίου, και κάθε Σάββατο, μαθήματα «Λειτουργικής Ενδυνάμωσης» με τη Ρεγγίνα Λαγαρού. Το πρώτο μάθημα (Σάββατο 10 Μαρτίου) προσφέρεται δωρεάν για όλους.

«Μαθαίνουμε να δουλεύουμε τη δύναμη μας και την απόρροια της στην ελευθερία της κίνησης. Ένα λειτουργικά ολοκληρωμένο σώμα, ικανό να μπορεί να δομεί και να αποδομεί την κίνηση, να επιταχύνει και να επιβραδύνει ρυθμό, να απορροφά και να δημιουργεί ένταση από και προς το σώμα. Δυναμική ισορροπία, πολυκατευθυντικές κινήσεις, ευλυγισία, αντοχή, αναπνοή, ροή. Στόχος είναι να επανεκτιμηθούν οι δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει το ανθρώπινο σώμα.»

…………………………………………………..

Κάθε Σάββατο, ώρα 11:00-12.30 ΕΝΑΡΞΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ

 

Κόστος συμμετοχής: 7 € / μάθημα (6 € για φοιτητές και ανέργους και καλύτερες τιμές για κατόχους μηνιαίων καρτών της Cumana). Το πρώτο μάθημα (Σάββατο 10 Μαρτίου) προσφέρεται δωρεάν για όλους.

 

Οι ενδιαφερόμενοι δεν είναι ανάγκη να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο μάθημα (μπορούν απλώς να προσέλθουν την ημέρα και ώρα του μαθήματος)

 

Για πρόσθετες διευκρινίσεις:

-info@cumana.gr,

-τηλ 2130442793 (κατά τις ώρες λειτουργίας της σχολής: καθημερινές απόγευμα και Σάββατο από το μεσημέρι) ή 6977805517

 

 CUMANA dance

Κωνσταντινουπόλεως 38 & Αχνιάδων

Γκάζι (μετρό Κεραμεικός)

www.cumana.gr

…………………………………………………..

H Ρεγγίνα Λαγαρού γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού της Δέσποινας Γρηγοριάδου και τελειόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ).Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σε Αμερική, Ευρώπη και Ισραήλ μεγάλων καταξιωμένων ομάδων χορού όπως οιMerce Cunningham, Paul Taylor Company, Nederlands Dans Theater, Batsheva Dance Company και Fighting Monkey-Rootlessroot.Επίσης, έχει υπάρξει μέλος της ομάδας των Ιερειών για την αφή της Ολυμπιακής φλόγας ενώ συμμετείχε στο 7ο Athens Video Dance Project.Τελευταίες συνεργασίες ήταν με το Γιάννη Καρούνη στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης για την παράσταση Femme καθώς και με τη Ρούλα Πατεράκη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά σε διπλό ρόλο χορογράφου και χορεύτριας.