Κύκλος μαθημάτων «Zoom in-zoom out» με τη Σταυρούλα Σιάμου

Zoom in-zoom out

Υπάρχουν στιγμές  που αυτό που χρειάζεται και αυτό που έχεις ανάγκη είναι να βυθιστείς στη λεπτομέρεια, στο βάθος της αίσθησης, της αφής, της στιγμής, κάνοντας το μικρό όλο και μεγαλύτερο. λλ﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽νατρεδίο, σα δορyλαμβάΆλλες φορές χρειάζεται να ανατρέξεις στη μακροσκοπική αίσθηση των πραγμάτων: από μακριά ,από ψηλά, ίσως μέχρι το φεγγάρι και αν γίνεται ακόμα παραέξω.

 Σε αυτό τον κύκλο των μαθημάτων θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε αυτήν την εξερεύνηση: πότε χρειάζεται η προσοχή να εστιάσει και να γίνει όλο και πιο συγκεκριμένη, βαθαίνοντας και μεγεθύνοντας, και πότε να ανοίξει το πεδίο, σα δορυφόρος του google earth.

PHOTO: Francesca Woodman: On being an angel

………………………..
Κάθε Παρασκευή  21:00 – 23:00, από  23 Φεβρουαρίου 2018 ως και 30 Μαρτίου (23 Φεβρουαρίου, 2-9-16-23-30 Μαρτίου)

 

Το κόστος συμμετοχής και για τα 6 δίωρα μαθήματα είναι 50 €. Το συνολικό κόστος συμμετοχής πρέπει να πληρωθεί την πρώτη ημέρα του κύκλου, δηλ. στις 23 Φεβρουαρίου). Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη, έως την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου. Σε περίπτωση πληρότητας συμμετοχών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Πληροφορίες/Δηλώσεις Συμμετοχής: στο info@cumana.gr (παραθέστε ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και ως θέμα του mail: «ΣΙΑΜΟΥ») ή στο τηλ. 6977 805517

 

CUMANA dance

Κωνσταντινουπόλεως 38 & Αχνιάδων,

Γκάζι (μετρό Κεραμεικός) 

www.cumana.gr

 

………………………..

 

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΙΑΜΟΥ: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης και με υποτροφία του Ιδρύματος Κούλας Πράτσικα συνέχισε τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη όπου παρακολούθησε μαθήματα release technique και αυτοσχεδιασμού.Έχει χορέψει με τις ομάδες: Tα Μήλα, Χορικά, 14 η μέρα, Μετακίνηση, Σύγχρονη Χορευτική Έκφραση, Λάθος Κίνηση, Πέρσα Σταματοπούλου, Quasi stellar, Griffon, Ομάδα Εδάφους , amorphy.org.,Blitz, Lemurius, Sine Qua Non. Στο θέατρο έχει συνυπογράψει τη σκηνοθεσία στα έργα: " Μάκβεθ" του Γ. Σαιξπηρ και "Μανδραγόρας" του Ν. Μακιαβέλλι στο θέατρο του Νέου Κόσμου και "Η γυναίκα που κάθεται" του Δ. Καρατζά. Ως χορογράφος έχει συνεργαστεί σε σκηνοθεσίες των Θ. Αμπαζή, Ό. Λαζαρίδου, Ά. Τομπούλη, Β. Θεοδωρόπουλου, Τάσου Μπαντή, Γ. Γάλλου, Π. Δεντάκη, Α. Ξάφη, Β. Μαυρογεωργίου, Η. Χιώτη, Blitz, Σ. Βγενοπούλου, Δ. Καρατζά, Ιω Βουλγαράκη. Μαζί με την Πέρσα Σταματοπούλου χορογράφησε και χόρεψε το ντουέτο fight or flight που παρουσιάστηκε στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών.