Κύκλος μαθημάτων Σύγχρονου τον Ιανουάριο με την Μάρθα Πασακοπούλου (Cumana) | Cumana Dance

Κύκλος μαθημάτων Σύγχρονου τον Ιανουάριο με την Μάρθα Πασακοπούλου (Cumana)

Το μάθημα (μεσαίο επίπεδο) θα ακολουθεί έναν συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό χρησιμοποιώντας αυτοσχεδιαστικές οδηγίες, αρχές φυσικής, καθώς και κινητικό υλικό με στοιχεία release, ως εργαλεία, με τα οποία εστιάζουμε στην παρατήρηση της λειτουργικότητας του σώματος και της μηχανικής, στην ανάπτυξη της ταχύτητας καθώς επίσης και στην αντίληψη του καθενός ως μέρος ενός συνόλου. Το μάθημα ενθαρρύνει την παρατήρηση της προσωπικής κίνησης.

 

…………………………………………………………

Κάθε Τρίτη και Παρασκευή του Ιανουαρίου, ώρα 18:00 – 19:30

 

Κόστος συμμετοχής: 7 € / μάθημα (6 € για φοιτητές και ανέργους και καλύτερες τιμές για κατόχους μηνιαίων καρτών της Cumana).

Οι ενδιαφερόμενοι δεν είναι ανάγκη να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο μάθημα (μπορούν απλώς να προσέλθουν την ημέρα και ώρα του μαθήματος)

 

Για πρόσθετες διευκρινίσεις:

-info@cumana.gr,

-τηλ 2130442793 (κατά τις ώρες λειτουργίας της σχολής: καθημερινές απόγευμα και Σάββατο από το μεσημέρι) ή 6977805517

 

 CUMANA dance

Κωνσταντινουπόλεως 38 & Αχνιάδων

Γκάζι (μετρό Κεραμεικός)

www.cumana.gr

…………………………………………………………

Μάρθα Πασακοπούλου

 

Η Μάρθα γεννημένη στον Πειραιά το 1984, σπούδασε χορό στην Ανώτερη Επαγγελματική σχολή Ν. Κονταξάκη (2006), και Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 2011 ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές σπουδές της στο London Contemporary Dance School, με ενδιαφέρον στον αυτοσχεδιασμό και την αντιληπτικότητα του περφόρμερ, και έκτοτε έχει συνεργαστεί ως χορεύτρια με διάφορους χορογράφους όπως τους Wally Cardona, Eva Recacha, Robert Clark, Michael Klien, Leila McMillan, Roberta Jean, Seke Chimutengwende, τις ομάδες Requardt & Rosenberg, Backsteinhaus Production, David Dorfman Dance, και τους καλλιτέχνες Tino Sehgal (Tate Modern/ Roman Agora/ Palais de Tokyo), Στέφανο Τσιβόπουλο (Kalfayan Gallery) και Marina Abramovic (Serpentine Gallery/ Benaki Museum), όπου το 2016 αναβίωσε δύο αρχειακά έργα της Cleaning The Mirror και Art Must Be Beautiful, Artist Must Be Beautiful, στα πλαίσια της έκθεσης AS ONE στο Μουσείο Μπενάκη. Είναι υπότροφος Α. Σ. Ωνασείου, Ι. Κωστοπούλου και Σκυλίτση, ενώ το 2015 έλαβε επίσης την υποτροφία danceweb από το Φεστιβάλ χορού Impulstanz στη Βιέννη. Τελευταία πειραματίζεται με τη δική της χορογραφική δουλειά και το 2017 σε συνεργασία με τον Άρη Παπαδόπουλο δημιούργησαν το έργο touching.just, με το οποίο επελέγησαν ως Aerowaves 2018 Artists